Kattoremontti avaimet käteen -periaatteella – Vantaa

Suomen Elementtikatto Oy toteuttaa kattoremontin parhaista kotimaisista materiaaleista, jotka on valmistettu Suomessa. Huolellinen suunnittelu ja asentajiemme ammattitaito takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Henkilökuntamme toteuttaa noin 300 kattoremonttia vuositasolla. Laadukkaan elementtikattokonseptimme avulla kattoremontti on valmis jopa päivässä!

Palvelemme paikkakunnalla Vantaa ja muu Uusimaa sekä Keski-Suomen ja Itä-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja varaa maksuton kattotarkastus!

Kiinnitä huomiota katon kuntoon ja ennaltaehkäise vahingot ajoissa
Kattoremontteja tehdään eniten 50-80-luvun rakennuskantaan. Myös 90-luvulla rakennettuja kattoja ja peltikatteita on ryhdytty remontoimaan. Vanhoissa katoissa ilmenee usein ongelmia, joista yleisimpiä ovat virheellinen kattorakenne, puutteellinen tuuletus ja puuttuva aluskate. Näistä ongelmista voi pitkällä aikavälillä tulla isojakin vahinkoja, kuten lahovaurioita ja kondenssiongelmia. Virheellisesti rakennettu tai vanhanaikainen kattorakenne voi aiheuttaa suuria korjauskustannuksia. Kattoremontin avulla voi korjata kaikki katon rakenteelliset ongelmat ja luoda tyylikkään ulkoasun kodille. Samalla talon arvo nousee. Ammattitaidolla toimitettu Elementtikatto takaa huoletonta asumista vuosikymmeniksi eteenpäin.

Laadukas avaimet käteen -remontti alusta loppuun
Toteutamme remontit alusta loppuun niin, että siitä koituu mahdollisimman vähän haittaa eikä asiakkaan ei tarvitse väistyä tieltä remontin työvaiheiden takia. Remontti aloitetaan aina maksuttomalla vesikattotarkastuksella, ja yleisesti ottaen perinteisen omakotitalon kattoremontti kestää noin 1-2 päivää. Teemme tarkastuksen jälkeen kaikki kulut sisältävän kiinteän tarjouksen tulevasta remonttityöstä. Suurkohteessa kattoremontin kesto voi olla pidempi, sillä se on riippuvainen katon pinta-alasta, mallista ja purku- sekä muutostöiden määrästä.

Remontin aikana pidämme huolen turvallisuudesta; pihat pidetään siistinä ja rakennusmateriaalit säilytetään aina sovitussa paikassa. Tuomme lisäksi vaihtolavan asiakkaan pihaan, johon keräämme kaikki purku- ja asennustyöstä syntyvät jätteet. Huolehdimme loppusiivouksesta ja teemme myös lopputarkastuksen, jonka aikana asentajamme tarkastaa kaikki työvaiheet. Laskutamme vasta, kun työ on valmis ja hyväksytty asiakkaan toimesta. Myönnämme 5 vuoden asennustakuun kaikille tekemillemme huolloille ja remonteille. Ormaxin tiilikatteilla on 30 vuoden takuu ja Poimukatteen sekä Ruukin peltikatteilla on jopa 50 vuoden takuu.

Turvallinen kattoremontti taloyhtiöön ammattitaidolla
On tärkeää, että taloyhtiön kattoremontti tehdään riittävän ajoissa, turvallisuudesta huolehtien. Olemme tehneet useita laadukkaita kattoremontteja taloyhtiöihin. Huolehdimme siitä, että kattoremontista koituu taloyhtiön asukkaille mahdollisimman vähän häiriötä. Toteutamme remontin ilman alihankkijoita, jotta voimme taata luotettavan aikataulussa pysyvän remontin alusta loppuun omalla asiantuntevalla henkilökunnallamme. Samalla kaikki vastuu hinnoittelusta, aikatauluista, työnjäljestä ja turvallisuudesta on selkästi yksissä käsissä.

Maksuttoman kattotarkastuksen aikana asiantuntijamme kartoittaa kohteen paikan päällä. Taloyhtiö saa kartoituksesta kattavat tiedot projektin suunnitteluun ja urakointiin. Kerromme samalla myös Elementtikaton ominaisuuksista ja tulevasta asennuksesta sekä annamme kuvallisen tarkastusraportin. Tarkastuksen jälkeen teemme kirjallisen tarjouksen Elementtikatosta.

Varaa maksuton vesikattotarkastus
Palvelemme asiakkaitamme alueella Vantaa sekä muu Uusimaa. Tämän lisäksi toimimme myös Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa. Varaa maksuton vesikattotarkastus nyt tai kysyy lisää palvelustamme!

Varaa maksuton tarkastus

Back to top