Elementtikaton avulla kattoremontti kustannustehokkaasti – Kuopio

Suomen Elementtikatto Oy toteuttaa kattoremontit laadukkaasti jopa päivässä! Kattoremonttipalvelumme on kehitetty huipputasolle ja hiottu rakennusalan insinöörien kanssa loppuun asti. Tämä näkyy pitkäikäisinä ja ryhdikkäinä kattoina, tyytyväisinä asiakkaina sekä kysynnän kasvuna. Elementtikaton toteuttama kattoremontti korjaa kaikki katon rakenteelliset ongelmat ja luo kodille uuden tyylikkään ilmeen. Parhaista kotimaisista materiaaleista mittatarkasti valmistetut kattoelementit tulevat omalta tehtaaltamme Suomesta.

Palvelemme paikkakunnalla Kuopio ja muu Itä-Suomi sekä Keski-Suomessa ja Uudellamaalla. Ota yhteyttä ja varaa maksuton kattotarkastus!

Milloin kattoremontti on ajankohtainen?
Kolme yleisintä vanhan vesikaton ongelmaa ovat virheellinen kattorakenne, puutteellinen tuuletus ja puuttuva aluskate. Näitä kaikkia edellä mainittuja ongelmia ilmenee lähes kaikissa 80-luvun ja sitä vanhemmissa vesikatoissa, ja ne voivat mahdollistaa pitkällä aikavälillä mittaviakin vahinkoja. Virheellisesti rakennettu tai vanhanaikainen kattorakenne saattaa aiheuttaa jopa vuotoja yläpohjan eristeisiin, tarkoittaen talonomistajalle yleensä suuria korjauskustannuksia. Ongelmakohtia ovat monesti myös katolla olevat läpiviennit. Tämän tyylisissä tilanteissa kattoremonttiin on syytä ryhtyä välittömästi. Asiantunteva henkilökuntamme tuntee vanhat kattorakenteet ja rakennustekniikat erinomaisesti, ja kattoremontti vanhaan kattoon onnistuu vaivattomasti.

Joustava palveluprosessi asiakasystävällisesti
Kattoremontti alkaa maksuttomalla kattotarkastuksella, jonka jälkeen teemme kirjallisen, kiinteän tarjouksen työstä, joka sisältää kaikki kulut. Työnkesto riippuu paljon katon pinta-alasta, mallista ja purku- sekä muutostöiden määrästä. Yleisesti ottaen perinteisen omakotitalon kattoremontti kestää noin 1-2 päivää. Suurkohteessa kattoremontin kesto voi olla pidempi. Remontti suoritetaan aina yhtäjaksoisesti alusta loppuun, jotta siitä olisi asiakkaalle mahdollisimman vähän haittaa. Asiakkaan ei tarvitse koskaan väistyä kattoremontin tieltä. Pihat pidetään siistinä ja rakennusmateriaalit säilytetään aina sovitussa paikassa, mikä takaa pihamaalla turvallisen liikkumisen. Otamme remontin ajaksi vaihtolavan asiakkaan pihaan, johon keräämme kaikki purkuja asennustyöstä syntyvät jätteet. Pihamaa pidetään remontin ajan siistinä ja katon valmistuttua teemme vielä huolellisen loppusiivouksen. Lopuksi teemme asiakkaan kanssa yhteistyössä lopputarkastuksen. Myönnämme kattoremontille 5 vuoden takuun ja materiaaleille valmistajan myöntämät takuut, jotka ovat valmistajasta riippuen 20-50 vuotta. Laskutamme vasta, kun työ on valmis ja hyväksytty asiakkaan toimesta.

Kattoremontti kotitalouksiin tai taloyhtiöön
On tärkeää tehdä taloyhtiön kattoremontti riittävän ajoissa ja turvallisuudesta huolehtien. Maksuton kattotarkastuksemme antaa heti suunnittelun alkuvaiheessa kattavat ja täsmälliset tiedot taloyhtiölle projektin suunnitteluun sekä urakointiin. Kattotarkastuksen yhteydessä kerromme Elementtikaton ominaisuuksista ja asennuksesta tarkemmin. Tarkastuksen tuloksista taloyhtiö saa kuvallisen tarkastusraportin sekä lisäksi kirjallisen tarjouksen. Luotettavana kumppanina huolehdimme siitä, että kattoremontista koituu taloyhtiön asukkaille mahdollisimman vähän häiriötä. Taloyhtiön on helppo tehdä päätös kattoremontista, kun toteutuksesta vastaa yksi tekijä, ilman alihankkijoita. Näin hinnoittelu on yksinkertaisen selkeä ja vastuu aikatauluista, työnjäljestä sekä turvallisuudesta on yhdellä toimijalla.

Elementtikatto – ylivertainen vaihtoehto kattoremontille
Toimimme alueella Kuopio ja muu Itä-Suomi sekä Keski-Suomessa ja Uudellamaalla. Tarkastuksen varaaminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksuton. Toteutamme työt sovitun aikataulun ja suunnitelman mukaisesti, asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä ja varaa kattotarkastus nyt!

Varaa maksuton tarkastus

Back to top