Pitkäikäinen Elementtikatto ammattitaidolla – Jyväskylä

Pitkäikäinen Elementtikatto ammattitaidolla – Jyväskylä

Suomen Elementtikatto Oy toteuttaa kattoremontit laadukkaasti ja ammattitaidolla. Käytössämme ovat markkinoiden parhaat kotimaiset materiaalit, jotka on mittatarkasti valmistettu omalla tehtaallamme Suomessa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa noin 300 kattoremonttia vuositasolla, ja takaamme kokonaisvaltaisesti, parhaan mahdollisen lopputuloksen. Meiltä saat pitkäikäisen Elementtikaton, joka on valmis jopa päivässä! Kattoremontti ennaltaehkäisee mahdollisia tulevia ongelmia, nostaa talon arvoa sekä kohentaa talon ilmettä.

Palvelemme paikkakunnalla Jyväskylä sekä muu Keski-Suomi. Toimimme myös Uudellamaalla ja Itä-Suomessa. Ota yhteyttä ja varaa maksuton vesikattotarkastus!

Kiinnitä huomiota katon kuntoon ajoissa
Harva talonomistaja kiinnittää riittävästi huomiota katon todelliseen kuntoon. Kattohuolto ja vuositarkastus tulisi tehdä ainakin kahdesti vuodessa. Kattoremontti kannattaa hoitaa ajoissa, sillä se korjaa kaikki katon rakenteelliset ongelmat ja luo tyylikkään, nykyaikaisen ulkoasun kodille. Vanhoissa katoissa ilmenee usein ongelmia, joista yleisimpiä ovat virheellinen kattorakenne, puutteellinen tuuletus ja puuttuva aluskate. Kattoremontteja tehdään tällä hetkellä eniten 50-80- luvun rakennuskantaan. Myös 90-luvulla rakennettuja kattoja ja peltikatteita on ryhdytty remontoimaan. Virheellisesti rakennettu tai vanhanaikainen kattorakenne voi aiheuttaa huomattavia kustannuksia.

Ammattitaidolla toimitettu Elementtikatto takaa huoletonta asumista vuosikymmeniksi eteenpäin. Myönnämme 5 vuoden asennustakuun kaikille tekemillemme huolloille ja remonteille sekä materiaaleille valmistajan myöntämät takuut. Ormaxin tiilikatteilla on 30 vuoden takuu ja Poimukatteen sekä Ruukin peltikatteilla on jopa 50 vuoden takuulla.

Avaimet käteen -kattoremontti vaivattomasti
Jätä kattoremontti alan ammattilaiselle! Toteutamme remontit alusta loppuun niin, että siitä koituu mahdollisimman vähän haittaa asiakkaalle. Aloitamme kattoremontin ilmaisella, kattavalla vesikattotarkastuksella. Teemme tarkastuksen jälkeen kaikki kulut sisältävän kiinteän tarjouksen. Kattoremontin kesto on riippuvainen katon pinta-alasta, mallista ja purku- sekä muutostöiden määrästä. Yleisesti ottaen perinteisen omakotitalon kattoremontti kestää noin 1-2 päivää, suurkohteessa kattoremontin kesto voi olla pidempi.

Huolehdimme remontin aikana niin turvallisuudesta kuin siisteydestä. Tuomme mukanamme vaihtolavan purku- ja asennustyöstä syntyviä jätteitä varten sekä huolehdimme niin pihojen siisteydestä kuin rakennusmateriaalien asiallisesta säilytyksestä. Teemme loppusiivouksen laadulla. Asentajamme tarkastaa lopuksi kaikki työvaiheet ja lopputuloksen yhdessä asiakkaan kanssa. Laskutamme vasta kun työ on valmis ja asiakkaan hyväksymä.

Turvallinen ja luotettava kattoremontti taloyhtiöön
Asiantuntijamme kartoittaa kohteen veloituksetta paikan päällä, jonka yhteydessä saatte lisätietoa Elementtikaton ominaisuuksista, asennuksesta, projektin suunnittelusta sekä siihen liittyvästä urakoinnista. Tarkastuksen jälkeen annamme kuvallisen tarkastusraportin ja kirjallisen tarjouksen Elementtikatosta.

On tärkeää, että taloyhtiön kattoremontti tehdään riittävän ajoissa, turvallisuudesta huolehtien. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii siitä, että kattoremontista koituu asukkaille mahdollisimman vähän häiriötä. Toteutamme remontin kokonaisuudessaan ilman alihankkijoita. Haluamme turvata asiakkaalle luotettavan kattoremontin, jossa vastuu vastuu hinnoittelusta, aikatauluista, työnjäljestä ja turvallisuudesta on täysin meidän käsissämme. Olemme tehneet useita taloyhtiöiden kattoremontteja menestyksekkäästi, ja kaiken kaikkiaan 97 % asiakkaistamme ovat tyytyväisiä palveluumme ja suosittelee meitä sinullekin!

Kysy lisää palveluistamme tai varaa maksuton kartoitus
Palvelemme asiakkaitamme paikkakunnalla Jyväskylä sekä muu Keski-Suomi. Tämän lisäksi toimimme myös Uudellamaalla ja Itä-Suomessa. Varaa maksuton vesikattotarkastus – ota yhteyttä!

Varaa maksuton tarkastus

Back to top