Nopea, edullinen ja laadukas Elementtikatto – Helsinki

Suomen Elementtikatto Oy:n kattoremonttipalvelu on kehitetty huipputasolle. Tämä näkyy pitkäikäisinä ja ryhdikkäinä kattoina, tyytyväisinä asiakkaina sekä kysynnän kasvuna. Elementtikaton toteuttama kattoremontti korjaa kaikki katon rakenteelliset ongelmat ja luo kodille uuden tyylikkään ilmeen. Parhaista kotimaisista materiaaleista mittatarkasti valmistetut kattoelementit tulevat omalta tehtaaltamme Suomesta ja rakennusalan insinöörien kanssa loppuun asti hiottu elementtikattokonseptimme mahdollistaa kattoremontin jopa päivässä!

Ammattilaisemme toteuttavat vuositasolla noin 300 kattoremonttia. Ota yhteyttä ja varaa maksuton kattotarkastus! Palvelemme paikkakunnalla Helsinki sekä muualla Uudellamaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.

Ikääntynyt vesikatto aiheuttaa useita riskitekijöitä – ennakoi ajoissa
Kolme yleisintä vanhan vesikaton ongelmaa ovat virheellinen kattorakenne, puutteellinen tuuletus ja puuttuva aluskate. Näitä kaikkia edellä mainittuja ongelmia ilmenee lähes kaikissa 80-luvun ja sitä vanhemmissa vesikatoissa. Myös 90-luvulla vesikattoja ja peltikatteita on ryhdytty remontoimaan. Puutteellinen tuuletus ja puuttuva aluskate mahdollistaa yleensä kattorakenteen lahovauriot ja kondenssiongelman, joka pitkällä aikavälillä voi aiheuttaa isojakin vahinkoja. Virheellisesti rakennettu tai vanhanaikainen kattorakenne voi aiheuttaa talonomistajalle huomattavia korjauskustannuksia. Ongelmakohtia ovat monesti myös katolla olevat läpiviennit. Tämän tyylisissä tilanteissa kattoremonttiin on syytä ryhtyä välittömästi.

Avaimet käteen -remontti asiantuntevasti alusta loppuun
Kattoremontti alkaa maksuttomalla vesikattotarkastuksella, jonka jälkeen teemme kirjallisen, kiinteän tarjouksen työstä, joka sisältää kaikki kulut. Työnkesto riippuu paljon katon pinta-alasta, mallista ja purku- sekä muutostöiden määrästä. Yleisesti ottaen perinteisen omakotitalon kattoremontti kestää noin 1-2 päivää. Suurkohteessa kattoremontin kesto voi olla pidempi, mutta asiakkaan ei silti tarvitse koskaan väistyä kattoremontin tieltä. Remontti suoritetaan aina yhtäjaksoisesti alusta loppuun, jotta siitä olisi mahdollisimman vähän haittaa. Pihat pidetään siistinä ja rakennusmateriaalit säilytetään aina sovitussa paikassa, mikä takaa myös pihamaalla turvallisen liikkumisen. Keräämme vaihtolavalle kaikki purku- ja asennustyöstä syntyvät jätteet. Lisäksi teemme huolellisen loppusiivouksen. Myönnämme 5 vuoden asennustakuun kaikille tekemillemme huolloille ja remonteille, ja materiaaleille valmistajan myöntämät takuut. Lopputarkastuksen aikana asentajamme tarkastaa kaikki työvaiheet ja lopputuloksen yhdessä asiakkaan kanssa. Laskutamme vasta, kun työ on valmis ja hyväksytty asiakkaan toimesta.

Taloyhtiön kattoremontti yhdeltä toimijalta luotettavasti
Olemme tehneet useita taloyhtiöiden kattoremontteja menestyksekkäästi. Huolehdimme siitä, että kattoremontista koituu taloyhtiön asukkaille mahdollisimman vähän häiriötä. Taloyhtiön on helppo tehdä päätös kattoremontista, kun vastaamme toteutuksesta ilman alihankkijoita. Näin hinnoittelu on selkeä ja vastuu aikatauluista, työnjäljestä sekä turvallisuudesta on ainoastaan meidän käsissämme.

Ilmainen kartoitus antaa kattavat ja täsmälliset tiedot taloyhtiölle projektin suunnitteluun sekä urakointiin. Asiantuntijan tekemän kattotarkastuksen yhteydessä kerromme Elementtikaton ominaisuuksista ja asennuksesta tarkemmin. Tarkastuksen tuloksista taloyhtiö saa kuvallisen tarkastusraportin sovittuna ajankohtana, ja samalla on mahdollista keskustella katon ja rakenteiden kunnosta sekä tulevista toimenpiteistä. Tarkastusraportin yhteydessä asiantuntijamme antaa kirjallisen tarjouksen.

Asumismukavuutta ja turvaa laadukkaalla kattoremontilla
Kattoremontin avulla koko talon ilme kohenee. Ammattitaidolla toimitettu Elementtikatto takaa huoletonta asumista vuosikymmeniksi eteenpäin sekä nostaa talon arvoa. Palvelemme asiakkaitamme paikkakunnalla Helsinki sekä muualla Uudellamaalla, Keski-Suomessa ja Itä- Suomessa. Varaa maksuton vesikattotarkastus nyt!

Varaa maksuton tarkastus

Back to top