Elementtikatolla huoletonta asumista vuosikymmeniksi – Espoo

Suomen Elementtikatto Oy:ltä saat luotettavaa ja laadukasta kattoremonttipalvelua. Pitkäikäiset ja ryhdikkäät katot sekä tyytyväiset asiakkaat varmistamme parhailla, kotimaisilla materiaaleilla, huolellisella suunnittelulla sekä asiantuntevien asentajien työnjäljellä. Omat paikalliset ammattilaisemme toteuttavat vuositasolla noin 300 kattoremonttia.

Palvelemme paikkakunnalla Espoo ja muu Uusimaa sekä Keski-Suomen ja Itä-Suomen alueilla. Anna ammattilaisten hoitaa kattoremontti avaimet käteen -periaatteella huolettoman asumisen varmistamiseksi. Ota yhteyttä ja varaa maksuton vesikattotarkastus!

Kattoremontille ylivertainen vaihtoehto – Elementtikatto
Kattohuolto ja vuositarkastus tulisi tehdä kahdesti vuodessa. Harva talonomistaja kiinnittää riittävästi huomiota katon todelliseen kuntoon. Elementtikaton toteuttama kattoremontti korjaa kaikki katon rakenteelliset ongelmat ja luo kodille uuden tyylikkään ilmeen. Rakennusalan insinöörien kanssa loppuun asti hiottu elementtikattokonseptimme mahdollistaa kattoremontin jopa päivässä.Tällä hetkellä kattoremontteja tehdään ylivoimaisesti eniten 50-80-luvun rakennuskantaan. Myös 90-luvulla rakennettuja kattoja ja huonolaatuisia peltikatteita on ryhdytty remontoimaan. Kolme yleisintä vanhan vesikaton ongelmaa ovat virheellinen kattorakenne, puutteellinen tuuletus ja puuttuva aluskate. Virheellisesti rakennettu tai vanhanaikainen kattorakenne saattaa aiheuttaa jopa vuotoja yläpohjan eristeisiin. Ongelmakohtia ovat monesti myös katolla olevat läpiviennit. Pitkällä aikavälillä vanha katto voi aiheuttaa isoja vahinkoja ja huomattavia korjauskustannuksia.

Laadukasta ja luotettavaa palvelua alusta loppuun
Asiantunteva henkilökuntamme tuntee vanhat kattorakenteet ja rakennustekniikat erinomaisesti. Parhaista kotimaisista materiaaleista mittatarkasti valmistetut kattoelementit tulevat omalta tehtaaltamme Suomesta. Myönnämme 5 vuoden asennustakuun kaikille tekemillemme huolloille ja remonteille sekä materiaaleille valmistajan myöntämät takuut. Ormaxin tiilikatteilla on valmistajan 30 vuoden takuu ja Poimukatteen sekä Ruukin peltikatteilla on valmistajan myöntämä jopa 50 vuoden takuu. Kattoremontin avulla talon arvo nousee, ja samalla koko talon ilme kohenee.

Kokonaisvaltainen remontti avaimet käteen -periaatteella
Kattoremontti alkaa maksuttomalla vesikattotarkastuksella, jonka jälkeen teemme kirjallisen tarjouksen työstä, joka sisältää kaikki kulut. Työnkesto riippuu paljon katon pinta-alasta, mallista ja purku- sekä muutostöiden määrästä. Yleisesti ottaen perinteisen omakotitalon kattoremontti kestää noin 1-2 päivää, suoritamme remontin kuitenkin aina yhtäjaksoisesti loppuun. Asiakas voi asua kohteessa remontin ajan. Otamme huomioon yleisen turvallisuuden takaamalla esimerkiksi pihojen siisteyden. Tuomme mukanamme vaihtolavan, johon voimme kerätä suoraan kaikki purku- ja asennustyöstä syntyvät jätteet, ja varmistamme kohteen siisteyden huolellisella loppusiivouksella. Lopputarkastuksen aikana asentajamme tarkastaa kaikki työvaiheet ja lopputuloksen yhdessä asiakkaan kanssa. Työ on valmis vasta kun se on hyväksytty asiakkaan toimesta.

Kattoremontti taloyhtiöön vankalla kokemuksella
Olemme tehneet useita taloyhtiöiden kattoremontteja menestyksekkäästi. Huolehdimme loppuun asti siitä, että kattoremontista koituu taloyhtiön asukkaille mahdollisimman vähän häiriötä. Hinnoittelumme on selkeää ja vastuu aikatauluista, työnjäljestä sekä turvallisuudesta on ainoastaan meidän käsissämme. Kattoremontti alkaa sillä, että asiantuntijamme tulee paikan päälle tekemään ilmaisen vesikattotarkastuksen. Sen jälkeen taloyhtiö saa kattavat ja täsmälliset tiedot projektin suunnitteluun sekä urakointiin. Tarkastuksen tuloksista taloyhtiö saa kuvallisen tarkastusraportin sovittuna ajankohtana sekä kirjallisen tarjouksen vaadittavista toimenpiteistä.

Tarkastuta katon kunto maksuttomalla kartoituksella
Palvelemme asiakkaitamme paikkakunnalla Espoo sekä muualla Uudellamaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa. Varaa maksuton vesikattotarkastus nyt – ota yhteyttä!

Varaa maksuton tarkastus

Back to top