Aurinkopaneelit

Miksi aurinkopaneelit Elementtikatolta?

Aidosti kotimaista aurinkoenergiaa!

Omakotitalossa aurinkosähkön käyttäminen on tehokas tapa välttää sähkön siirtomaksuja. Siirtomaksut ovat iso osa sähkön tuomia kustannuksia ja sähkön hinta on viime vuosien aikana kallistunut huomattavasti, sähköveron nousun myötä. Aurinkosähköä käyttämällä otat huomioon ilmasto-ongelmat ja ympäristöön kohdistuvat rasitteet ja luot parempaa tulevaisuutta tuleville sukupolville. Aurinkoenergian tuoma vuosittainen hyöty pienentää hiilijalanjälkeä yhtä paljon kuin uusi auto saastuttaa 28 000 kilometrin matkalla. Aurinkosähkön käyttäjänä olet suunnannäyttäjänä muille kotitalouksille.

Aurinkoenergia maksaa myös itseään takaisin. Kesäkuukausien aikana aurinkopaneelit tuottavat enemmän sähköä kuin kulutat, jolloin ylijäävä sähköntuotanto myydään automaattisesti sähköyhtiöllesi. Tämän osuuden saat hyvityksenä sähkölaskussasi.

Suomen Elementtikatto Oy asentaa Suomen olosuhteisiin sopivat aurinkosähköjärjestelmät omakotitalosi katolle.

Samalla saat lisätietoa aurinkosähkön hyödyistä ja halutessasi saat tarjouksen sinulle sopivasta aurinkosähköjärjestelmästä.

Aidosti kotimaista aurinkoenergiaa!

Alkuinvestoinnin jälkeen aurinkopaneelijärjestelmät tuottavat turvallisesti ja päästöttömästi sähköenergiaa vuosikymmenten ajan, edellyttäen, että järjestelmä on tehty laadukkaista komponenteista ja kiinnitysjärjestelmä kestää tyrskyt ja myrskyt.

Kotimainen kiinnitysjärjestelmämme on suunniteltu vankan kattoremonttikokemuksemme pohjalta ja se soveltuu pohjoismaisiin olosuhteisiin. Käyttämämme kiinnitysjärjestelmä poikkeaa selkeästi edukseen tavanomaisesta kiinnitysjärjestelmästä.

Mitä, jos kuitenkin tulee tarve kääntyä valmistajan puoleen? Ei hätää, sillä apu on lähellä! Avainlipulla varustetut kotimaiset aurinkopaneelimme valmistetaan SaloSolar Oy:n toimesta Salossa.

 

Varaa maksuton aurinkopaneelikartoitus

Lomakkeen lähettäminen on 100% turvallista. Emme luovuta tietojasi eteenpäin. Lähettäessäsi hyväksyt tietosuojaselosteen ehdot.

 

Back to top