Kattoremontti

Uusi ja nykyaikainen vesikatto on tyylikäs sekä se suojaa kotiasi

Milloin viimeksi kävit katolla tarkastamassa sen kunnon? Vuotaako kattosi? Onko katemateriaali rikkoutunut? Onko kattorakenne oikea?

Piilevät vuodot voivat aiheuttaa pahimmillaan mittavia vahinkoja, joten katon kunnon seuraaminen säännöllisesti on tärkeää. Katto on kokonaisuus, johon kuuluvat katemateriaalin ja kattorakenteen lisäksi aluskate, läpiviennit, rakennuspellitykset, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmä sekä räystäslaudoitukset. Nykyinen vesikattosi on voitu toteuttaa virheellisesti tai se ei vastaa nykypäivän rakennusvaatimuksia. Huonokuntoisen katon uusiminen muuttaa koko talosi ilmettä ja nostaa sen arvoa. Elementtikattoremontti on vaivaton, nopea ja kustannustehokas vaihtoehto kattoremontille.

Aurinkopaneelit

Kotimaisilla aurinkopaneeleilla tuotat tehokkaasti energiaa

Aurinkopaneelijärjestelmä tuottaa turvallisesti ja päästöttömästi sähköenergiaa vuosikymmenten ajan, edellyttäen, että järjestelmä on laadukas ja kiinnitysjärjestelmä on kestävä. Aurinkopaneelit hankkimalla pienennät kotisi sähkölaskua.

Aurinkopaneelien ylläpito on huoletonta. Aurinkopaneeleissa käytetyt komponentit ovat valmistettu kestävistä materiaaleista, joita ei tarvitse erikseen huoltaa tai vaihtaa. Suomen olosuhteissa aurinkosähkön tuotanto on kannattavaa. Aurinkopaneelijärjestelmä tuottaa sähköä aina valoisalla – myös pilvisellä säällä.

Tule asennusnäytökseen!

Haluatko nähdä kuinka ammattilaiset tekevät kattoremontin tai asentavat aurinkopaneelijärjestelmän?

Asennusnäytöspyyntö ›

Back to top