Lähihoitaja Sari Kauppinen asuu aviomiehensä kanssa Keski-Suomen Multialla vuonna 1953 rakennetussa rintamamiestalossa. Talossa oli aiemmin alkuperäinen peltikatto, joka oli kipeästi kunnostuksen tarpeessa. Suomen Elementtikatto teki talolle täydellisen kattoremontin, ja pariskunta on saamaansa palveluun erittäin tyytyväinen.

Vanhassa katossa oli reikiä, maali lohkeili ja tikapuut olivat irtoamaisillaan. Kauppisten ovella oli käynyt monenlaista kattoremontin tarjoajaa, mutta vasta Suomen Elementtikaton myyjä teki ratkaisevan vaikutuksen.

– Meidät vakuutti hyvä asiakaspalvelu. Myyjä oli ystävällinen ja auttoi tekemään päätöksen. Pyysimme kolme erillistä tarjousta eri yrityksiltä, ja Suomen Elementtikatolla oli myös edullisin hinta, Sari kertoo.

”Erinomaisen nopeaa työskentelyä”

Remontissa vanha katto purettiin ja tilalle asennettiin uusi teräspeltikatto. Lisäksi räystäskourut, lumiesteet ja piipun pellitys uusittiin, sekä asennettiin uudet tikapuut ja kattosilta piipun juurelle. Työt sujuivat erittäin nopeasti ja jäljet siivottiin tunnollisesti.

– Meille luvattiin, että katon vaihtaminen kestää päivän, ja näin todella kävi. Peltityöt tehtiin saman viikon perjantaina, minkä jälkeen kaikki olikin valmista. Todella asiallista, ammattitaitoista ja laadukasta toimintaa. Jälki oli myös ihmeteltävän siistiä, kaikki roskat oli siivottu pois samana iltapäivänä, Sari kertoo.

”Hinta-laatusuhde kohdallaan”

Remontti on parantanut pariskunnan elämänlaatua. Uusi katto on ilo silmälle ja tuo lisäarvoa koko kiinteistölle. Turvallisuuden tunne on kohentunut, kun enää ei tarvitse pelätä esimerkiksi vesivahinkoja. Sari suosittelisikin yrityksen palveluja myös muille kattoremonttia harkitseville.

– Onhan se mukava, kun jo tuolta tien päästä näkee, että talossamme on kunnollinen katto, joka näyttää hyvälle. Olemme todella tyytyväisiä, koska hinta-laatusuhde on kohdallaan, ja kattoremontti on nyt lopultakin tehty, Sari iloitsee.

– Suomen Elementtikatto on mainio yritys: palveluntarjoajana erittäin miellyttävä ja ammattitaitoinen. Kannattaa teettää kattoremontti heillä, hän sanoo lopuksi.

Back to top