Yritys

Suomen Elementtikatto Oy on kokeneella henkilöstöllä varustettu kotimainen yritys, joka tarjoaa kattoremontteja avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamme täydellisen kokonaispalvelun omakotitalojen, pienkiinteistöjen ja taloyhtiöiden kattoremontteihin. Palvelukonseptimme on hiottu erinomaiseksi ja kehitämme sitä jatkuvasti kasvavan kysynnän mukaan.

Yhdessä rakennusalan insinöörien kanssa olemme kehittäneet kattosaneerauskohteisiin täysin uuden elementtikattokonseptin, joka tulee muuttamaan kattoremonttimarkkinat sen korkean laadun ja nopean asennettavuuden johdosta. Suomen Elementtikatto Oy on kattoremonttialan todellinen edelläkävijä ja suunnannäyttäjä.

Panostamme hyvään asiakaspalveluun, konseptin tehokkuuteen ja työntekijöidemme säännölliseen koulutukseen. Toteutamme kaikki remontit markkinoiden laadukkaimmilla materiaaleilla ja asennustyöt suoritamme aina takuutyönä omien koulutettujen asentajimme toimesta.

Suomen Elementtikatto Oy työllistää tällä hetkellä noin 45 alan ammattilaista ja rekrytoimme jatkuvasti alan uusia osaajia. Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylässä ja toimipisteemme Nurmijärvellä sekä Kuopiossa.

 

Arvot: Arvostus, positiivisuus ja oppiminen.

Missio: Haluamme tuottaa jokaiselle asiakkaallemme parhaan mahdollisen palvelukokemuksen.

Visio: Olemme kattoremonttialan todellinen edelläkävijä ja suunnannäyttäjä!

 

Suomen Elementtikatto remontoi vuositasolla noin 300 kattoa Keski-Suomessa, Uudellamaalla ja Itä-Suomessa.

 

Suomen Elementtikatto Oy numeroina

600

Elementtikattoa vuodessa

3

Toimipistettä

45

Työntekijöitä

10

Laatu

Nopeus

Kattoremontti 1-2 päivässä! Omalla tehtaallamme valmistetut elementtikatot, kokeneet asentajamme ja koneellinen asennuskonsepti, yhdessä pitkälle kehitetyn logistiikkamme kanssa, takaavat nopean kattosaneerauksen. Elementtikattokonseptimme mahdollistaa uuden katon pääsi päälle edullisesti – markkinoiden nopeimmalla asennuksella.

Laatu

Mittatarkasti viimeistellyt kattoelementtimme takaavat laadun! Säilytämme rakennusmateriaalit säältä suojassa ja elementtikattomme rakentuvat optimaalisissa, kuivissa ja lämpimissä olosuhteissa, juuri teidän katon mukaisesti. Ammattitaitoisten asentajiemme lisäksi käytämme asennuksissa markkinoiden laadukkaimpia Ruukin peltikatteita, Ormaxin tiilikatteita, homesuojattuja ruodelautoja, hengittäviä ja turvakondenssisuojattuja aluskatteita sekä markkinoiden laadukkaimpia kateruuveja.

Hinta

Elementtikattokonseptimme mahdollistaa kustannustehokkaat hinnat! Tehokas elementtilinjastomme, yhdessä koneellisen asennuskonseptimme ja kokeneiden paikallisten asentajien kanssa, mahdollistavat kustannustehokkaat hintamme. Hyvin suunniteltu logistiikkamme alentaa materiaalitilauksista, rahdeista ja jätteidenkäsittelystä syntyviä kustannuksia.

Luotettavuus

Voit luottaa suomalaisen insinöörityön tulokseen, jota on suunniteltu, kehitetty ja testattu useissa kohteissa noin vuoden ajan! Katoissamme käytetyillä materiaaleilla on jopa 50 vuoden takuu, jonka lisäksi annamme katolle 5 vuoden asennustakuun.

Helppous

Kattoasiantuntijamme ovat Sinun apunasi aina tarkastuksesta suunnitteluun ja toteutukseen asti! Pidämme huolta aikataulusta, kiinteästä urakkahinnasta ja siisteydestä. Kirjallinen sopimuksemme sisältää koko kattopaketin, laskutamme vasta, kun työ on 100% valmis ja tilaajan hyväksymä. Tarjoamme työllemme joustavaa rahoitusmahdollisuutta.

Ympäristö

Huolehdimme työympäristöstämme ja kierrätyksestä. Tehokkaan kierrätyskonseptimme avulla minimoimme jätteen ja logistiikan määrän. Lajittelemme kaikki rakennusjätteemme asianmukaisella tavalla. Kunnioitamme asennuskohteidemme piha-alueita ja pidämme huolta, etteivät piha-alueet toimi varastointikäytössä tai kärsi tarpeettomista kuljetuksista. Remonttimme jälkeen piha-alueenne on välittömästi siisti.

Turvallisuus

Suomen Elementtikatto Oy huolehtii työntekijöidensä työturvallisuudesta. Koneellinen asennuskonseptimme yhdessä turvakaidejärjestelmän, henkilökohtaisten työturvallisuusvälineiden ja kohteelle laaditun työturvallisuussuunnitelman kanssa takaavat työntekijöidemme työturvallisuuden. Asbestipurkutöitä tekevät asentajamme ovat koulutettuja ja varustettu lainmukaisella kalustolla.

Tule töihin Elementtikatolle

Haemme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia ja oman alansa huippuosaajia joukkoomme. Etsimme inspiroituvia työkavereita ja työyhteisön jäseniä – yksilöitä, joilla on halua kehittää ja kehittyä osana kasvavaa organisaatiota.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ›

Back to top